Four Ladies Blog

 

 

Üdvözlünk

Sziasztok! Köszöntünk mindenkit az oldalon, ami egy minimagazin és, amit négy szerkesztő vezet. Több témában olvashattok, így mindenki megtalálhatja a kedvére valót. Lesznek ajánlók, DIY-cikkek, lelkis posztok, kultúrával foglalkozó anyagaink, valamint a gamerek és az alternatív divat szerelmesei is otthon érezhetik magukat. Ezek mellett még számtalan dolog várható tőlünk! ;)

Mindenkinek kellemes böngészést kívánunk:
A szerkesztőség

   

 
Progamajánló

November 9-től várja a látogatókat a budapesti Karácsonyi Vásár a Vörösmarty téren, ami idén lett 20 éves. December 1. és 24. között minden nap sötétedéstől fényfestéssel készülnek a Gerbeaud - ház falán, amelyet kora délutántól zárásig láthat a vásár közönsége.

 

 
Voksolj!
Melyik platformot szeretitek a legjobban?

Facebook
Instagram
Twitter
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
Oldalinfó
Indulás 2018. 10. 29.
Szerkesztők Bővebben rólunk itt
Téma minden, mi minket érdekel
Tárhely G-Portál
Böngésző csak ne Internet Explorer
Köszönet
GYIK Gyakran ismételt kérdések
Oldalinfók Online
Lap tetejére Lap tetejére

 

 

 

Bejegyzések

Legendás állatok és megfigyelésük 2. – Grindelwald bűntettei

2018.11.05. 16:00, Eszter

Képtalálat a következÅ‘re: „legendás állatok és megfigyelésük 2”

Novemberben végre ismét varázslatosan érezhetjük magunkat és kicsit újra belecsöppenhetünk a Harry Potter –féle világba. Ezúttal a Legendás állatok és megfigyelésük második része kerül a mozikba, ami elég sok izgalmat tartogat, továbbá újabb hírességek lesznek láthatóak a folytatásban.

A különc varázslófiú (Eddie Redmayne ) szereplését egészen jól vették a kritikusok, ezért a mostani filmben is láthatóak lesznek az eddigi szereplők, ezen kívül pedig feltűnik, majd Johnny Depp, akit már az első rész végén láthattunk néhány pillanatra, illetve Jude Law, aki Dumbledore fiatalabb énjét alakítja majd.  Salamander kapja a megtisztelő feladatot, hogy elkapja Grindelwaldot, miközben Dumbledore sejtelmes az üggyel kapcsolatban.

Göthe Salmander (Eddie Redmayne) szerencsére nem változik. Most is ugyanaz a kétballábas, nagy tudású varázsló, aki él-hal a legendás állatokért, és mindent megtesz értük, akár a Roxfortban jár, akár a világ más, egzotikus tájain. A varázslények iránti rajongása azonban ismét újabb kalandba sodorja: ezúttal régi szerelme, Leta Lestrange is felbukkan, de mellette vannak az első részben megismert barátai, a két csinos varázslónő, a legilimentor Queenie (Alison Sudol) és az auror Propentina (Katherine Waterston) valamint a legjobb szívű mugli, Jacob. Meg persze a varázslók és emberek közötti békességet gyűlölő, nagyhatalmú és mindenkin átgázoló Gellert Grindelwald (Johnny Depp)…(port.hu)

Johnny Depp rosszfiú szerepében fog feltűnni, annyi biztos, hogy remekül fog állni neki a szerep. Salamander segítségére lesznek továbbra is a Goldstein lányok és a mugli Jacob is. Vajon a varázslényeket kedvelő Göthe szembe tud szállni Grindelwalddal? Novemberben kiderül :) 

November 16-án mutatják be a filmet az USA-ban. Várjátok már? 

1 hozzászólás
Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 KorábbiakLegelső hozzászólások
Idézet
2018.11.05. 20:02
Kathryne

Sziasztok!

Nemrég elkezdtük megszervezni a G-portálos közösségmentést, melyhez aktív felhasználókat keresünk annak érdekében, hogy izgalmas versenyekkel, programokkal továbbra is fenntartsuk a G-portálon ügyködő bloggerek világát. A napokban megrendezésre kerül az első verseny, melyhez szintén itt találjátok a linket.

Remélem kedvet kaptok a csatlakozáshoz!:)

LINK

Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 KorábbiakLegelső hozzászólások
 
Impresszum Kapcsolat Főoldal Oldal tetejére

 


Hivatalos, hogy jön a Haikyuu!! Gomisuteba no Kessen movie! Magyar nyelvû plakát, magyar feliratos elõzetes!    *****    Todoroki Shoto Fanfiction oldal, nézzetek be és olvassatok! Új Shoto nendoroid blog az oldalon!    *****    A Múzsa, egy gruppi élményei a színfalak mögött :)    *****    Madarak és fák napjára új mesével vár a Mesetár! Nézz be hozzánk!    *****    Rosta Iván diplomás asztrológus vagyok! Szívesen elkészítem a horoszkópodat, fordúlj hozzám bizalommal. Várom a hívásod!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, egyéb épületek szigetelését kedvezõ áron! Hívjon! 0630/583-3168    *****    Ha te is könyvkiadásban gondolkodsz, ajánlom figyelmedbe az postomat, amiben minden összegyûjtött információt megírtam.    *****    Nyereményjáték! Nyerd meg az éjszakai arckrémet! További információkért és játék szabályért kattints! Nyereményjáték!    *****    A legfrissebb hírek Super Mario világából, plusz információk, tippek-trükkök, végigjátszások!    *****    Ha hagyod, hogy magával ragadjon a Mario Golf miliõje, akkor egy egyedi és életre szóló játékélménnyel leszel gazdagabb!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, nagyon fontos idõnként megtudni, mit rejteget. Keress meg és nézzünk bele együtt. Várlak!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését!    *****    rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com    *****    Vérfarkasok, boszorkányok, alakváltók, démonok, bukott angyalok és emberek. A világ oly' színes, de vajon békés is?    *****    Az emberek vakok, kiváltképp akkor, ha olyasmivel találkoznak, amit kényelmesebb nem észrevenni... - HUNGARIANFORUM    *****    Valahol Delaware államban létezik egy város, ahol a természetfeletti lények otthonra lelhetnek... Közéjük tartozol?    *****    Minden mágia megköveteli a maga árát... Ez az ár pedig néha túlságosan is nagy, hogy megfizessük - FRPG    *****    Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Aktív közösség    *****    Az oldal egy évvel ezelõtt költözött új otthonába, azóta pedig az élet csak pörög és pörög! - AKTÍV FÓRUMOS SZEREPJÁTÉK    *****    Vajon milyen lehet egy rejtélyekkel teli kisváros polgármesterének lenni? És mi történik, ha a bizalmasod árul el?