Four Ladies Blog

 

 

Üdvözlünk

Sziasztok! Köszöntünk mindenkit az oldalon, ami egy minimagazin és, amit négy szerkesztő vezet. Több témában olvashattok, így mindenki megtalálhatja a kedvére valót. Lesznek ajánlók, DIY-cikkek, lelkis posztok, kultúrával foglalkozó anyagaink, valamint a gamerek és az alternatív divat szerelmesei is otthon érezhetik magukat. Ezek mellett még számtalan dolog várható tőlünk! ;)

Mindenkinek kellemes böngészést kívánunk:
A szerkesztőség

   

 
Progamajánló

November 9-től várja a látogatókat a budapesti Karácsonyi Vásár a Vörösmarty téren, ami idén lett 20 éves. December 1. és 24. között minden nap sötétedéstől fényfestéssel készülnek a Gerbeaud - ház falán, amelyet kora délutántól zárásig láthat a vásár közönsége.

 

 
Voksolj!
Melyik platformot szeretitek a legjobban?

Facebook
Instagram
Twitter
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
Oldalinfó
Indulás 2018. 10. 29.
Szerkesztők Bővebben rólunk itt
Téma minden, mi minket érdekel
Tárhely G-Portál
Böngésző csak ne Internet Explorer
Köszönet
GYIK Gyakran ismételt kérdések
Oldalinfók Online
Lap tetejére Lap tetejére

 

 

 

Bejegyzések

Az Olasz labdarúgó bajnokság: Seria A

2018.11.07. 18:00, Andi

A héten egy új sorozatot indítok el, ami a külföldi bajnokságokat mutatja be. Sorra jönnek majd a legnagyobbak, amiknél megismerhetjük a kezdeteket, és a jelenlegi helyzetet is. Legelőször a kedvenc bajnokságommal, vagyis az Olasz Seria A-val kezdem.

A Seria A egy olyan labdarúgó bajnokság ahol Olasz ország legjobb klubcsapatai versenyeznek egymással. A cél pedig a Squdetto, vagyis a végső győzelem, és a kupa elnyerése.

A versengés 1929 -1930-as idényben vált véglegessé.

A csapatok száma 20, és aki kiesik a Serie B-be kerül. A jelenlegi címvédő a Juventus, amelyik a bajnokság legsikeresebb csapata is. A 2006-os bundabotrány következtében a Juve hiába nyert, visszasorolták a másodosztályba, így már csak az Internazionale az egyetlen csapat, amelyik minden évben részt vett a bajnokságba.

Menetrend:

  • A kupasorozat augusztustól májusig tart, és minden csapat kétszer mérkőzik meg egymással egy szezonban. Így összesen 38 mérkőzéssel zárnak.
  • A szezont két részre osztották, így van egy őszi és egy tavaszi idény is.
  • 1994- óta a pontozásnál a győztesnek 3, döntetlen esetén 2, míg a vesztesnek 0 pont jár.
  • Az olasz csapatok közül az első három indulhat a Bajnokok Ligájába, míg a negyedik és ötödik helyezett az Európa Ligába vehet részt.
  • A szezon végén az utolsó három csapat kiesik, helyüket a Serie B-ből felkerült csapatoknak adják át.
  • A meccseket általában hétvégén rendezik, ami szombat kora délutántól, vasárnap estig tart.

Ha még nem láttál egy bajnokit sem érdemes belenézni, hiszen sok izgalmas dolog történik, és az eredmény sosem borítékolható, na és női szemmel nézve rengeteg jóképű focistában gyönyörködhetünk.

Címkék: sport foci lifestyle
Még nincs hozzászólás.
 
Impresszum Kapcsolat Főoldal Oldal tetejére

 


Hivatalos, hogy jön a Haikyuu!! Gomisuteba no Kessen movie! Magyar nyelvû plakát, magyar feliratos elõzetes!    *****    Todoroki Shoto Fanfiction oldal, nézzetek be és olvassatok! Új Shoto nendoroid blog az oldalon!    *****    A Múzsa, egy gruppi élményei a színfalak mögött :)    *****    Madarak és fák napjára új mesével vár a Mesetár! Nézz be hozzánk!    *****    Rosta Iván diplomás asztrológus vagyok! Szívesen elkészítem a horoszkópodat, fordúlj hozzám bizalommal. Várom a hívásod!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, egyéb épületek szigetelését kedvezõ áron! Hívjon! 0630/583-3168    *****    Ha te is könyvkiadásban gondolkodsz, ajánlom figyelmedbe az postomat, amiben minden összegyûjtött információt megírtam.    *****    Nyereményjáték! Nyerd meg az éjszakai arckrémet! További információkért és játék szabályért kattints! Nyereményjáték!    *****    A legfrissebb hírek Super Mario világából, plusz információk, tippek-trükkök, végigjátszások!    *****    Ha hagyod, hogy magával ragadjon a Mario Golf miliõje, akkor egy egyedi és életre szóló játékélménnyel leszel gazdagabb!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, nagyon fontos idõnként megtudni, mit rejteget. Keress meg és nézzünk bele együtt. Várlak!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését!    *****    rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com    *****    Vérfarkasok, boszorkányok, alakváltók, démonok, bukott angyalok és emberek. A világ oly' színes, de vajon békés is?    *****    Az emberek vakok, kiváltképp akkor, ha olyasmivel találkoznak, amit kényelmesebb nem észrevenni... - HUNGARIANFORUM    *****    Valahol Delaware államban létezik egy város, ahol a természetfeletti lények otthonra lelhetnek... Közéjük tartozol?    *****    Minden mágia megköveteli a maga árát... Ez az ár pedig néha túlságosan is nagy, hogy megfizessük - FRPG    *****    Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Aktív közösség    *****    Az oldal egy évvel ezelõtt költözött új otthonába, azóta pedig az élet csak pörög és pörög! - AKTÍV FÓRUMOS SZEREPJÁTÉK    *****    Vajon milyen lehet egy rejtélyekkel teli kisváros polgármesterének lenni? És mi történik, ha a bizalmasod árul el?